Öne Çıkan Yayın

Evden Kazanç Sağlamanın En Kestirme Yolu Nedir?

İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucu, evden kazanç sağlamanın en kestirme yolunun günümüz itibariyle blog yazmak ya da diğer bi...

21 Nisan 2017 Cuma

Evde Kazanç Sağlamak İçin Hangi Yolu Seçmeliyim? "Ders 01"

Evde Kazanç Sağlamak İçin Hangi Yolu Seçmeliyim?
Evde kazanç sağlamak için hangi yolu seçmeliyim sorusu, evinin konforunda gelir elde etmek isteyen herkesin aklına en az bir defa gelmiştir. Kendi kendimize sormuşuzdur bu soruyu ve internette de çeşitli araştırmalar yaparak bir şeyler elde etmeye çalışmışızdır.

Bu sorunun cevabını kolaylıkla bulabilmeniz için bugün ki dersimizde size konu üzerine bilgiler verip, bu bilgilerden yola çıkarak neler yapmanız gerektiği hakkında detaylı açıklamalar yapacağım değerli arkadaşlar. Hiç vakit kaybetmeden evde kazanç üzerine hazırlanan ilk dersimize başlayalım...


Evde Kazanç Sağlamak İçin İlk Yol, Satış Ortaklığı!


Satış Ortaklığı
Aaa yine mi bu satış ortaklığı, kusacağım artık dediğinizi duyar gibiyim! :) Demeyin arkadaşlar çünkü internetten para kazanmanın temelini oluşturan sistemdir satış ortaklığı sistemi. Eğer bu sistem olmasaydı, günümüzde bu kadar çok web sitesi ve bu kadar çok evinden kazanç sağlayan kişi sayısı olmazdı, bunu tereddütsüz söyleyebilirim.

Satış ortaklığı belki ülkemizde bazı kesimler tarafından yanlış anlatıldı ve sadece anlatılan kaynağın satışı yapılarak bu işin gerçekleştirilebileceği insanlara empoze edildi. Oysa ki satış ortaklığı sistemi online kazanç dünyasının temelini oluşturuyor desek hiç yanlış olmaz.

Peki ama satış ortaklığı için neler yapmamız gerekiyor diye soracak olursanız, bu sistemi öğrenebilmeniz için kurulan, ücretli veya ücretsiz olarak eğitim veren web siteleri aracılığı ile öğrenebileceğinizi kolaylıkla söyleyebilirim. Eğitimlerin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.


Evden Kazanç Sağlamak İçin İkinci Yol, Blog - Makale Yazarlığı!


Blog - Makale Yazarlığı
Bir çok kişi internette geçirdiği boş vakti paraya dönüştürmek için blog - makale yazarlığı adı altında çeşitli işler yapıyor. Çeşitli webmaster forumları aracılığı ile isteyen herkes kolaylıkla müşteri bulabiliyor ve kendi belirlediği fiyatlara makalelerini satabiliyor.

Bu durum benim pek tavsiye etmediğim çalışmaların başında geliyor. Makale yazıp satmak yerine aynı makaleleri kendi açacağınız ücretsiz bir blogda yayınlamanız sizin için gelecek günlerde çok daha yararlı ve kazançlı olacaktır. 

Blog yazarlığı yaparak istediğiniz herhangi bir konuda içerikler üretebilir ve belli bir takipçi - ziyaretçi sayısına ulaştığınızda artık ciddi anlamda internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için buradaki sayfaya göz atabilirsiniz.


Evde Kazanç Elde Etmek İçin Üçüncü Yol İse Youtube'dur!


Youtube
Biliyorsunuz ki Youtube, Google ait dünyanın en büyük video paylaşım platformudur. Google ise dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip bir şirkettir. Arama motoru onlar için basit bir girişimden başka bir şey değildir. Evet ana gelir kaynakları Adwords reklamları olsa da arka planda çok farklı teknolojiler geliştirdikleri herkes tarafından bilinmektedir.

Youtube dünyanın tamamına hitap eden ve tartışılmasız en güçlü video paylaşım sitesi olduğuna göre bu platform üzerinden para kazanmanız da pek ala mümkündür. Bunun bir kaç yolu vardır, mesela videolarınız ne kadar çok izlenirse o kadar çok gelir elde etme şansınız vardır. Bir diğer yol ise, videolarınız aracılığı ile satış ortaklığı sistemini birleştirip, videolar sayesinde ürün satışı yapmanızdır.

Kulağa biraz tuhaf gelse de bu sistem oldukça basit şekilde işleyen ve son derece başarılı dönüşümler getiren oldukça faydalı bir yoldur. Kısacası Youtube'a yüklediğiniz videolar, Google aramalarında çıkmaktadır. Satış ortaklığı sistemini kullanıp, herhangi bir ürüne, basit ve sıradan bir video dahi hazırlayıp Youtube'a yüklediğinizde, insanlar o ürünle ilgili arama yaptıklarında sizin videonuzu görmesi oldukça muhtemeldir. Videonuzun açıklama kısmına ekleyeceğiniz satış ortaklığı linkiniz ile çok sayıda satış gerçekleştirebilirsiniz.

Youtube'dan kazanç sağlamanın daha bir çok yolu vardır arkadaşlar, yeri ve zamanı geldiğince anlatmaya çalışacağım.


Evinizin Konforunda Yapabileceğiniz Diğer Bir İş İse Webmaster'lıktır!


Webmaster
Evet webmaster olmak öyle herkesin yapabileceği bir iş değil ama yapılamayacak kadar da imkansız değil. Birazcık tasarım ve kodlama bilgisine merakınız varsa, kendinizi kısa sürede geliştirebilir ve küçük küçük siteler kurup para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bugün piyasada webmaster'ım diye dolaşan bir çok kişinin ne kodlama ne de photoshop vb. programları kullanma bilgisi var. Önceden hazırlanmış araç ve gereçlerle insanlara verdikleri hizmeti çok kaliteliymiş gibi sunmaktan başka yaptıkları pek bir şey yok aslında.

Dediğim gibi birazcık bu tür işlere merakınız varsa, fazla uzun sayılamayacak bir sürede kendinizi geliştirebilir ve ilk müşterilerinizi bulabilirsiniz.

...

Evde kazanç sağlamak için daha bir çok yöntem bulunmakta arkadaşlar. İlerleyen derslerde yukarıda saydığım yöntemleri açıklamanın yanı sıra, burada değinemediğim diğer kazanç yollarına da fırsat buldukça değinmeye çalışacağım.

Her zaman olduğu gibi yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyorum. Bir önceki makalemde "Evden Para Kazanma Yolları Hangileridir?" içeriğine ulaşabilirsiniz.

Selamlarımla...

4 yorum:

  1. Umarım derslerin devamı gelirr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda güncellenecek.

      Sil
    2. Bekliyoruz

      Sil
    3. İşte devamı! >>> https://evden-kazanc-tr.blogspot.com.tr/2017/04/satis-ortakligi-yontemi-ile-evde-kazanc-saglama-yollari.html

      Sil